Zakaj Women Spirit ?

POZNAŠ TISTI OBČUTEK, KO REČEŠ "FAJK" IN NAREDIŠ NEKAJ ZASE?


Vsakdanja rutina, hitri tempo življenja in vzorec vseh vlog, ki jih narekuje življenje ženske v naši družbi, te oddaljuje od sebe. "Enkrat bo čas tudi zame", se ponavlja vsakič znova in znova.

Dovoli si vzeti čas zase, opogumi se in stopi iz čevljev "pridne ženske". V svoj mozaik iskric življenja dodaj pustolovščino, raziskovanje in pestrost doživetij z nami. Z vsakim potovanjem boš notranje bogatejša v sprejemanju drugačnih kultur in njihovih ljudi. Zato potuj, raziskuj, išči in predvsem bodi hvaležna za vse kar ti življenje v danem trenutku ponuja na pot.

REVEŽ SI V DOŽIVETJIH, ČE JIH ODLAŠAŠ NA KASNEJE,

TISTI KASNEJE MORDA NIKOLI NE PRIDE.

sva dušni Sestri


ki sodelujeva že več let z eksplozijo energije srčnih dejanj. Ko skupaj potujeva se iskri od idej, zato so najine odločitve hitre in jasne. Najin moto je doživeti potovanje popolnoma drugače, kot ga danes ponuja množični turizem.

najbolj Nore ideje


so najina skupna točka, ki naju povezujejo v želji, da se nama pridružiš v doživljanju drugačnih poti. Skoči iz cone udobja, prepusti se toku in dovoli, da te življenje prijetno preseneti.

nekaj Zate Ženska


ko si upaš in dovoliš. Si tista, ki se zavedaš, da z leti dejansko postajaš močnejša, modrejša in v tem zavedanju dozorevaš v življenje, ki te dejansko podpira v vsem kar si. Notranja lepota je tvoj dar.

želiš Doživeti več


z manjšo skupino žensk, ki vibrirajo v skupni energiji in podpori? Ženske čutimo druga drugo in včasih to še kako dobro dene. Medsebojno razumevanje brez velikih besed je tisto, kar lahko druga drugi podarimo.

Spoznaj kulture


kraje in odprtost domačinov, ki so gostoljubni, iskreni in samo so, točno taki kot so. Na tebi je, da tudi ti njih brezpogojno sprejmeš v zavedanju, da ti gostuješ pri njih in ne obratno.

spomini Ostajajo


in zbirka fotografij še kako prav pride, ko je zunaj sneg in brije veter, da zebe do kosti. Vsa pod vplivom vtisov pa že razmišljaš o novem potovanju, ki bo dopolnilo mozaik tvojih spominov.

   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.