odloženo plačilo

PLAČILO POTOVANJA NA DALJŠE OBDOBJE, HITRO, PREPROSTO, UGODNO


UGODNI NAČINI PLAČEVANJA POTOVANJ

Z navdušenjem prebiraš najine programe potovanj, ker so malo drugačni in polni vznemirljivih dogodivščin, pa vendar ta trenutek morda niso dosegljivi, saj je potovanje že tukaj ali pa so enostavno prevelik zalogaj?

Morda praznuješ pomemben mejnik v svojem življenju in so stroški enostavno preveliki, da bi ta trenutek uspela razmišljati še o potovanju Zase?

POTOVANJA ZATE

se zaveda, da je odločitev glede financ pomembna, zato sva želeli deliti to idejo s tabo in ti ponuditi možnost plačila potovanja ZA DALJŠE OBDOBJE tudi s KREDITNO KARTICO na obroke ali izbiro hitrega online kredita LEAN PAY. S tem bi imela priložnost razdeliti stroške na več mesecev, kar bi ti olajšalo finančno stanje. Tako se lahko osredotočiš na priprave za potovanje in v polnosti uživaš pričakovanje odhoda.

POTOVANJE LAHKO PORAVNAŠ:

  1. MESEČNO NA OBROKE DO ODHODA, SEVEDA ČE SE PRIJAVIŠ DOVOLJ ZGODAJ (na TRR)
  2. UPORABIŠ LAHKO SVOJO KREDITNO KARTICO ZA PLAČILA ONLINE takoj ali na obroke NA DALJŠE OBDOBJE TUDI DO 2 LETI (število obrokov izbereš sama) * BREZ OBRESTI
  3. LEANPAY - HITRI ONLINE KREDIT NA OBROKE ZA DALJŠE OBDOBJE**

KAKO BI LAHKO URESNIČILI TVOJE ŽELJE, DA ŽE DANES

LAHKO SANJAŠ O SVOJI IZBRANI DESTINACIJI?

*NAKUP S KREDITNO KARTICO NA OBROKE - daljše obdobje

MASTERCARD / VISA / REVOLUT


IMAŠ KREDITNO KARTICO MASTERCARD ALI VISA?

Vse bolj priljubljena rešitev za hitre nakupe brez dokumentacije banke ali trgovca. Razdelitev na obroke je precej enostavna. Število obrokov si razdelite sami preko SMS sporočila, ki ga prejmete ob nakupu. Odvisno od banke, je izbira med 2 do 60 obrokov za vse nakupe nad 50 eur. Plačilo na obroke je brez obresti, posamezen obrok zaračuna samo banka po veljavnem ceniku, ki pa se giba med 1,80 - 2 eur za posamezen obrok ne glede na višino obroka. Za odgovor na SMS sporočilo glede izbire števila obrokov imate eno uro časa.

PLAČILO IZ NASLONJAČA

Za plačilo s kreditno kartico iz naslonjača dobiš meil z zahtevo po online plačilu. Enostavno plačilo kamor vneseš podatke kartice. Lahko izbereš enkratno plačilo ali plačilo na obroke.

Vrednost bančne provizije za transakcijo kreditne kartice je strošek potnika, kadar gre za znesek večji od 1.000 eur. To je (1 % od zneska; za 1.000 eur=10 eur)

Trenutno je najugodnejša uporaba REVOLUT online plačil z najnižjo provizijo !

POGOJ ZA PLAČILO NA OBROKE

je, da imate kartico z odloženim plačilom in vklopljeno opcijo SMS obveščanja.

Dandanes imajo to opcijo že vse novejše kartice. Če pa vaša kartica tega ne omogoča, se enostavno in hitro uredi v enem dnevu tudi na daljavo v vaši osebni banki. Drugi pogoj je tudi limit na vaši kartici. Če nimate dovolj velike vrednosti, vam lahko uredijo začasni enkratni povečan limit za 3 mesece ob minimalnem strošku. Ob nakupu na obroke se seveda limit sprosti, ker se porazdeli na mesečno porabo. Poplačilo obrokov je mesečno ob vašem izbranem datumu za kreditne kartice.

Na obroke lahko plačate tudi večkrat (najprej rezervacijo in kasneje še preostanek plačila).

TRENUTNO NAJBOLJŠA in res NAJCENEJŠA IZBIRA PLAČILA!


POTOVANJE BALI

(okvirni izračun za vrednost 3.200 eur na 10 obrokov)

  • plačilo akontacije 1.000 eur

1.010 eur (z 1% kartično provizijo) + 2 eur (mesečni strošek obroka); = 103 eur x 10 mesecev

izbiraš št. obrokov od 2 do 24 mesecev z izbiro preko SMS - pod pogoji navedenimi zgoraj

  • plačilo preostanka 2.200 eur

2.222 eur (z 1% kartično provizijo) + 2 eur (mesečni strošek obroka); = 224 eur x 10 mesecev

izbiraš št. obrokov od 2 do 24 mesecev z izbiro preko SMS - pod pogoji navedenimi zgoraj)

  • okvirni strošek preplačila 3.200 eur v 10 mesecih je 52 eur

strošek provizije (1% - 32 eur) + strošek obroka (10 x 2 eur); = 5,20 eur/ mesec

VREDNOSTI V IZRAČUNU SO POVZETE OKVIRNO ZA LAŽJO PREDSTAVO!


**HITRI POTROŠNIŠKI KREDIT - daljše obdobje

LEANPAY


Leanpay HITRI KREDIT sigurno že poznaš.

PREVERI SVOJ LIMIT tule;

Omogoča ti, da plačilo potovanja prilagodiš svojemu mesečnemu proračunu, kar lahko olajša finančno breme. svoje obveznosti lahko izpolniš brez pretiranega obremenjevanja svojega proračuna, saj so obresti pri Leanpay pogosto zelo nizke ali celo brezplačne, če se držiš dogovorjenih rokov plačila. Število obrokov pa zavisi od višine zneska!

Proces plačila preko Leanpay je preprost brez obiska banke, brez kreditne kartice, povsem digitalno tudi preko telefona. Vse, kar potrebuješ, je nekaj osnovnih informacij, osebna izkaznica in nekaj klikov, da je vse urejeno že v enem dnevu. Kredit Leanpay lahko tudi predčasno poplačaš!

Za info o višini obroka nas lahko kontaktiraš po meilu.

   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.