Skok v vrvež LONDONA

4-DNEVNI VIKEND POTEP PO LONDONU

ODHOD je prestavljen v 2024


LONDON vsakič znova preseneča. Je vznemirljivo multikulturno mesto s svetovnimi znamenitostmi in resnično živahnim mestnim utripom. London ima vsekakor posebno energijo in se nenehno spreminja.

Je raj za vse, ki obožujejo »shopping« ali samo z užitkom opazujejo izložbe, ki so "odpičene", druge lepe, tretje pa "noro lepe". Oxford in Regent Street sta resnično ulici nakupovalne meke. Obiščeš lahko muzeje, galerije, Buckinghamsko palačo, nujen je seveda tudi pogled na znamenito Big Benovo uro. Mesto si lahko pogledaš iz ptičje perspektive na London Eye, se sprehodiš po Carnaby Street, kjer so svetlobne inštalacije postavljene čez ulico res vredne ogleda.

Morda pa si s prijateljicami zaželiš narediti piknik v enem izmed 400 javnih zelenih in cvetočih parkov, obiskati Notting Hill z znamenito ulično tržnico na Portobello Road, v pubu spiti pivo, se zapeljati po reki Temzi ali smo posedati s kavo ali čajem v eni izmed kavarn, ki so na vsakem koraku.

London je resnično svet v malem, ki nam samo v nekaj dneh lahko ponudi toliko različnih doživetij, da se na koncu resnično težko odločimo katero nas je najbolj prevzelo. Je to multikulturnost, galerije, muzeji, čarobne ulice, kulinarika celega sveta, moda, tradicija, umetnost, obred pitja čaja, kraljeva družina ali svetovne znamenitosti?

London resnično ponuja za vsakogar nekaj in vsekakor drži, da se vanj lahko vračamo vedno znova in znova.

BIG BEN

LONDON TOWER

BUCKINHAM PALACE

LONDON EYE

NOTHING HILL

HYDE PARK

LONDON piše nore zgodbe

   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.