DAMANHUR


ŽELIŠ DOŽIVETI 8.ČUDO SVETA NA ENERGETSKO NAJMOČNEJŠIH TOČKAH SVETA?
TAM BOMO ZA JESENSKI EKVINOKCIJ.

PROSTO še 8-10 mest, PRIJAVE do konca aprila

odhod:
20.09. - 22.09.

trajanje:
3 - DNI Z AVTOBUSOM

cena:
599,00

Potovanje v Damanhur - 2

DAMANHUR NAS LETOS KLIČE ŽE DRUGIČ


Poseben kraj, ki premakne vsako dušo v zavedanje nečesa več, kar tam ljudje resnično tudi živijo. Čas se upočasni, ko dihaš z njimi dan od jutra do večera. Federacija DAMANHUR je postavljena v dolino Valchiusella v bližini Torina pod vznožjem Piedmontskih Alp, skrit kotiček z bogato klimo in zelo močnim energetskim potencialom na križišču štirih sinhronih linij.

Damanhur je enostavno klic duše. Nikoli ni enako, vedno dobiš drugo zdravljenje, saj si pripravljen slišati več.

Doživetje 8. čuda sveta - Templja človeštva in Svetega gozda, pa so presežki, katere težko zapišeš na papir. Program je vedno zapolnjen z ogledi, ki jih lahko doživiš samo v skupini, na voljo pa je dovolj časa za individualno doživljanje samega kraja, hojo po labirintih za zdravljenje in dobro počutje, na voljo so terapije s selfičnimi napravami, pridružimo pa se jim tudi na skupnem praznovanju večernega rituala polne lune ali praznovanja ekvinokcija/ solsticija odvisno od časa obiska.


0:00
0:00

SINHRONICITETA jesenskega odhoda


se bo zopet zgodila s ponovnim odhodom v septembru v času jesenskega enakonočja, zaradi velikega zanimanja po razprodanem junijskem terminu.

Damanhur praznuje v tem letu posebno obletnico - 50 let svojega delovanja v skupnosti z ljudmi globljega zavedanja življenja tudi v praksi. Gre za sodobni model bivanja in sožitja, ki se ohranja že od leta 1974. Obletnica seveda prinaša številna praznovanja in koncerte na prostem.


Naš tokratni jesenski OSNOVNI PROGRAM se bo uskladil z odhodom na datum, ko se zgodijo naravni prehodi pomembnih obdobij v letu. V našem primeru je tokrat jesenko enakonočje. Praznovanja le-teh se v Damanhurju praznujejo vedno ob nedeljah.

Osnovni 3 dnevni program zajema dve nočitvi z zajtrkom.

Z NAMI BO ZDRAVILEC DAMANHURSKE ŠOLE


MARJAN MAVRIČ


MATEJA & STANKA


Marjan Mavrič, zdravilec, terapevt, ljubitelj in velik poznavalec kristalov, s katerimi izvaja tudi kristalne terapije in meditacije. Večni iskalec duhovnih in praktičnih znanj na raznih šolah doma in v tujini, tudi Damanhurski. V zadnjem času se je izpopolnil v znanju indijske tradicionalne Ayurvede, ki jo uporablja v svoji redni praksi skupaj z masažami. V njegovi zbirki je več kot 100 različnih zdravilnih glasbenih vilic. Izdeluje zdravilne zeliščne in kristalne tinkture, ki so energijsko obdelane. Je odličen predavatelj učenja dela z nihalom, ki ga uporablja za energijsko detekcijo telesa in praktične vsakdanje primere.

V jesenskem odhodu bo poskrbel za razlago Damanhurskih vrednot že na avtobusu. V prostem času, ki ostaja na razpolago za refleksijo misli, pa nas bo razvajal z zvočno sprostitvijo in mnogimi uporabnimi napotki za samopomoč.


SPOMNI SE, da smo vedno hitro polni,

ZATO REZERVACIJO SVOJEGA MESTA POTRDI ČIMPREJ.

odhod: 20.9. - 22.9. 2024

RITUAL JESENSKEGA ENAKONOČJA


JESENSKO ENAKONOČJE

ali ekvinokcij je energijsko izredno močen in magičen dan v letu. Simbolizira dualnost (dneva in noči, teme in svetlobe), ki se združita v enost in vstopamo v nov cikel življenja, tako je jesensko enakonočje prelomna točka, ki sovpada s prehodom Sonca iz znamenja device v znamenje tehtnice.

Vreme z nežnimi namigi že opominja, da se vsa narava umirja in pripravlja k počitku. Enakonočje nas vabi, da se ozremo vase, k svojemu središču. To je tudi čas, ko so meje med dimenzijami zelo "tanke". Na ekvinokcij se lažje povežemo z enostjo v sebi in z vsem okoli nas. Lažje se dotaknemo modrosti naših prednikov in navežemo stik z ljubljenimi v onostranstvu.

Rituale naravnih prehodov v Damanhurju praznujejo z glasbo, plesom in petjem na točno določenem prostoru v naravi ob ognju v vsakem vremenu. Tudi mi se bomo na njihovem ritualu poslovili od vsega, česar ne potrebujemo več in se hvaležno odprli novim, svežim energijam.


Ritual praznovanja jeseni se bo odvijal v nedeljo dopoldan

SPOMINI NA NAŠA POTOVANJA V DAMANHUR od 2018 - 2022


   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.