HAWAII - Oahu & Maui & Kauai s postankom v Las Vegasu

20 DNEVNO POTOVANJE v januarju 2025


HAWAII so srce Polinezije sredi širnega Pacifika na pol poti med Japonsko in Ameriko in od leta 1959 tudi uradno ena izmed zvezdnih držav Amerike. Čudoviti, impresivni, drugačni otoki te enostavno očarajo, ko jih doživiš in nikoli ne pozabiš.

Havaji so arhipelag sestavljen iz osmih velikih otokov in več kot sto manjših v sredini Tihega oceana. Poznani so po svojih belih peščenih plažah, turkiznem morju, bujni vegetaciji, vulkanih in aktivnih gejzirjih, zelo pa se občuti tudi ženski vortex energije na mnogih lokacijah. Bogata kultura se odvija skozi hula ples, ukulele glasbo in okuse iz lokalne kuhinje s svežim sadjem, ribami in lokalnimi specialitetami kot je znana "poke bowl".

Številni nacionalni parki ponujajo dih jemajoče poglede z vrha na obalo, trekingi v srce džungle polnih lian in ogromnih dreves, ki jih mi sploh ne poznamo in mnoge aktivnosti kot so deskanje na valovih, potapljanje, jadranje, planinarjenje so vsepovsod.

OAHU je med najbolj poseljenimi otoki z glavnim mestom Honolulu in nam poznano Waikiki beach ter vojaško oporišče Pearl Harbour.

MAUI je otok z najlepšimi plažami, nepozabno cesto skozi džunglo Road to Hana in najvišjim vulkanom Haleakala od koder imaš najlepši jutranji vzhod sonca. KAUAI je otok dolin, kjer kanjon Waimea spominja na Grand Canyon, veliko priložnosti za trekinge in skritih kotičkov za veličastne razglede na znano obalo Na Pali.


Havajska tradicija zdravljenja je poznana skozi starodavno Havajsko molitev odpuščanja Ho'oponopono - Ljubim te, Prosim oprosti mi, Prosim odpusti mi, Hvala ti. Od tam izvira tudi havajska masaža Lomi Lomi, ki se izvaja z oljem in potegi osmic po telesu, ki dajejo masirancu občutek neskončnosti.


Pozdrav ALOHA je blagoslov radosti dajanja življenjske energije drugemu in je pot oziroma način življenja.BUTIČNI PROGRAM

se v moji viziji pripravlja že 3 leta

ŠE ENA IZMED DESTINACIJ, KI IMA MOČAN VORTEX ŽENSKE ENERGIJE

Hawaii Women Spirit

OAHU & MOLOKAI & MAUI &KAUAI &BIG ISLAND

   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.