Kdo sva

DUŠNI SESTRI, KI SVA "FAJK" UPORABILI ZA KREACIJO BUTIČNIH POTOVANJ ZATE


Ideja, ki je zorela že nekaj let, je končno dozorela na potovanju v Mehiki in dobila epilog butičnih kreacij POTOVANJA ZATE.

Organizacije dogodkov in potovanj, ki so najina strast že od nekdaj, so naju močno povezali na skupno pot. Vsaka dobra izkušnja osebne rasti in boljšega počutja je rodila nove ideje z željo, da to deliva tudi naprej.

Zgodba skupnih potovanj se je začela z Damanhurjem v Italiji leta 2018, ko sva svoje navdušenje nad tem spiritualnim krajem prenesli na ostale ljudi in pot tja do danes ponovili že šestkrat. Vsakič, ko sva na istem valu strasti in doživljanja nove dežele, se vse odvija z nadpovprečno hitrostjo in sanje dobivajo konkretno obliko, ki se realizira v nove načrte za naprej.

To je najin FAJK!

Bali smo v letu 2020 odkrivale štiri prijateljice v stilu Julije Roberts iz filma Jej, Moli, Ljubi in se strastno zaljubile v njegovo žensko energijo. Čutenje ženskega vortexa na določenih krajih Balija je darilo, ki sva ga želeli podeliti in ponovno doživeti z majhno skupino žensk v butični izvedbi. Zaprtje sveta je žal onemogočilo realizacijo dveh razprodanih terminov.

S potovanjem na Bali v mesecu novembru nadaljujeva najino skupno pot. Polne idej za odkrivanje novih dežel malo drugače.

Že v letošnjem letu se nama lahko pridružiš na kratkih vikend odklopih ali daljšem skoku na toplo.

SI FAJK, DA Z NAMA RAZISKUJEŠ SVET ?

Mateja Gorič &

Stanka Martinšek Murgelj

Mateja Gorič in

Stanka Martinšek Murgelj

Mateja Gorič Stanka Martinšek Murgelj

SO BILA NEKOČ SANJE, KI SO DANES RESNIČNOST ZA POGUMNE, ISKRIVE, ODPRTE, RAZISKOVALNE, UNIKATNE IN NASMEJANE DUŠE, KI SI DOVOLIJO ISKATI ODGOVORE NA SVOJA VPRAŠANJA, SI VZETI ČAS ZASE IN ŽIVETI ŽIVOST ŽIVLJENJA ZDAJ.

SO BILA NEKOČ SANJE, KI SO DANES RESNIČNOST ZA POGUMNE, ISKRIVE, ODPRTE,

RAZISKOVALNE, UNIKATNE IN NASMEJANE DUŠE, KI SI DOVOLIJO ISKATI

ODGOVORE NA SVOJA VPRAŠANJA, SI VZETI ČAS ZASE

IN ŽIVETI ŽIVOST ŽIVLJENJA ZDAJ.

"Fajk"

Zgodba Začetkov Potovanja Zate

drugačna Mehika


KO SE TI PLEŠE VSAK DAN

Potovanje v džunglo Mehike je bila vedno najina želja. Doživeti utrip starega, šamanskega, pristnega....

doživeti salso na vsakem koraku, no to pa je nekaj čisto novega....

in sem šla na Bali


FAJK...KO SAMO SKOČIM

Poslušam Matejo, ki se je ravnokar vrnila z Balija in razmišljam, da sem že tam, na Baliju. Ni mi bilo treba reči dvakrat. Sem FAJK, za akcijo in že iščem letalske karte....

Bosanske Piramide


TAKO ZELO DOMAČA BOSNA

Bosna začara vsakič znova. Še in še bi se vračala in vedno bo drugače. Močna energija in spoštovanje korenin, pristnost domačinov, okusna hrana - bivša Juga je zakon.

vse kar je Mistično


ENERGIJSKO IN PRISTNO

že od nekdaj naju privlačijo čari močnih krajev. Zdi se nama, kot da sva končno doma. Vsakič znova in znova bi se vračali tja. Naj bo to Bosna & Damanhur & Egipt

Moje zgodbe iz Dotika Sreče

   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.