Bosanske Piramide Visoko

Zavidovići & Sarajevo & Čardaci

BUTIČNO NADSTANDARDNO POTOVANJE- 12 POTNIKOV

5 DNI; 03-07 OKTOBER 2024


Lansko leto smo Bosanske piramide obiskali spomladi in jeseni, a vsakič z drugačno izbiro prevoza in programa. Jesenski, daljši pet-dnevni program z letalskim prevozom na relaciji Zagreb - Sarajevo je bil odlično sprejet, predvsem zaradi prihranka časa in posledično manjše utrujenosti dolge vožnje.


MALO DRUGAČE IN EKSTRA zato ostaja tudi letos

Za letošnji odhod planirava zopet zgodnjo jesen z letalskim prevozom v manjši butični skupini in najemom rent a car vozil v Sarajevu, namestitvijo v idiličnem apartmajskem hotelu ob parku Iliđža 4* (3 nočitve) in v Etno Selo Čardaci 4* (ena nočitev).

Dodajava razširjen program z meditacijami na energijskih točkah piramid Lune in Meseca ter tudi na manj poznani piramidi Zmaja, ki je bila lani ključ ponovni obisk Bosne. Tak način potovanja daje večjo možnost povezovanja, globine, pristnosti in nenazadnje tudi dostopnosti do krajev kamor z avtobusom ne prideš. Bosna nas bo vsekakor sprejela v vsej svoji barvitosti, lepoti, gostoljubnosti, odprtosti in energijski povezanosti.


SI FAJK? GREŠ Z NAMA?

BUTIČNI PROGRAM ŠTEJE 12-14 POTNIKOV

PRIJAVE ZA ODHOD V OKTOBRU do 31.05. zaradi nakupa letalskih kart

LETALSKI PREVOZ ZG-SARAJEVO-ZG in NAJEM VOZIL v Sarajevu

ZBIRANJE PRIJAV - še 5 mest

Piramide Visoko

Park Ravne

Kamnite Krogle

Meditacija Zmaja

Baščaršija

Skok na Trebević

   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.