DAMANHUR


ŽELIŠ DOŽIVETI 8.ČUDO SVETA NA ENERGETSKO NAJMOČNEJŠIH TOČKAH SVETA?
MI BOMO TAM TOČNO NA NAJDALJŠI DAN V LETU.

ODHOD junij POLNO

odhod:
20.06. - 23.06. 2024

trajanje:
4 - DNI Z AVTOBUSOM

cena:
749,00

Potovanje v Damanhur - 1

DAMANHUR TE ENOSTAVNO POKLIČE, KO SI PRIPRAVLJEN


Poseben kraj, ki premakne vsako dušo v zavedanje nečesa več, kar tam ljudje resnično tudi živijo. Čas se upočasni, ko dihaš z njimi dan od jutra do večera. Federacija DAMANHUR je postavljena v dolino Valchiusella v bližini Torina pod vznožjem Piedmontskih Alp, skrit kotiček z bogato klimo in zelo močnim energetskim potencialom na križišču štirih sinhronih linij.

Damanhur je enostavno klic duše. Nikoli ni enako, vedno dobiš drugo zdravljenje, saj si pripravljen slišati več.

Doživetje 8. čuda sveta - Templja človeštva in Svetega gozda, pa so presežki, katere težko zapišeš na papir. Program je vedno zapolnjen z ogledi, ki jih lahko doživiš samo v skupini, na voljo pa je dovolj časa za individualno doživljanje samega kraja, hojo po labirintih za zdravljenje in dobro počutje, na voljo so terapije s selfičnimi napravami, pridružimo pa se jim tudi na skupnem praznovanju večernega rituala polne lune ali praznovanja ekvinokcija/ solsticija odvisno od časa obiska.


SINHRONICITETA


našega sedmega odhoda v letu 2024 je hkrati posebna obletnica tudi za Damanhur, saj praznujejo 50 let svojega delovanja v skupnosti z ljudmi globljega zavedanja življenja tudi v praksi. Gre za sodobni model bivanja in sožitja, ki se ohranja že od leta 1974.

Obletnica seveda prinaša številna praznovanja in koncerte na prostem. Kaj točno se bo odvijalo v času našega bivanja, je še prezgodaj govoriti.

Ker je SEDMICA število posebnega pomena tudi v duhovnosti, smo se za naše 7. potovanje odločili program dopolniti in podaljšati iz 3 na 4 dni in imeti več časa za doživetje Damanhurja. Tako je letos v programu ena nočitev več, skupaj z razširjenim programom za vse tiste, ki ga bodo obiskali prvič, kot tudi za tiste, ki so Damanhur že doživeli in ga želijo ponovno obiskati.

PRVIČ je v ponudbi odhoda tudi NADALJEVALNI PROGRAM z ločeno skupino in programom.

Pogoj za realizacijo je 8 prijav.

Na voljo je tudi možnost ene nočitve v Abatonu ob samem Templju, kar je vsakoletna želja posameznikov.

DODATNI DAN DAMANHURJA PRINAŠA


  1. obisk Nukleusov, bivalne enote, kjer spoznaš delovanje znotraj skupnosti in skoraj popolno samooskrbo (nadaljevalni program)
  2. meditacija v eni izmed dvoran Templja Človeštva, ki predstavlja 8.čudo sveta (začetni in nadaljevalni program)
  3. za tiste, ki se ponovno vračate, so na voljo termini za posebne selfične terapije po predhodnem naročilu
  4. terapije Pranoselfica s Condorjem (starešino Damanhurja) so na voljo za tiste, ki ste z nami prvič
  5. nočitev v ABATONU na lokaciji Templjev v samem vortexu energije - ena nočitev, 6 mest (samo nadaljevalni program)

MATEJA BOBEK


MATEJA & STANKA


Tudi letos bo z nami Mateja Bobek, selfness ambasadorka in zvočna terapevtka iz Term Olimja s svojim angelskim glasom v Svetem gozdu. Midve pa bova poskrbeli za vadbo in dih z Energijskimi tehnikami ob zvoku Šamanskega bobna v prostem času, ki bo na voljo. Dodatna priložnost za refleksijo misli in notranje ravnovesje.


REZERVACIJO SVOJEGA MESTA POTRDI ČIMPREJ.

ne pozabi, da smo vedno hitro polni!

odhod: 20.6. - 23.6. 2024

POLETNI SOLSTICIJ IN POLNA LUNA


POLETNI SOLSTICIJ

se obeležuje kot najdaljši dan v letu z najkrajšo nočjo na večer 20.6. 2024 torej na dan našega prihoda v Damanhur in večernega Rituala polne lune. Zagotovo nas čaka močan energijsko podaljšan vikend.

Vsak mesec Damanhurijanci praznujejo Ritual polne lune v mistiki večera, ob baklah vedno točno na večer izpolnitve le-te. Prisostvovali smo že več ritualom, ki vedno pustijo lep spomin.

KAJ JE RITUAL POLNE LUNE?

Damanhursko svetišče je energijski center Dajmla, ki združuje dediščino naših prednikov vseh civilizacij, kjer se odvija PRAZNOVANJE v čast polne lune. Za njih je to eden izmed najvažnejših obredov. Od leta 1985 so različne Damanhurske šole globoko povezane na duhovnem nivoju tudi s tem ritualom.

Obred vodijo svečenice "Pitije", ki skozi ta obred odpirajo vrata v duhovni svet vsem silam, ki so poklicane. Za vse prisotne je to priložnost, da skozi energijo svetišča, zvoke bobnov in njihovo petje, dobijo svoja osebna sporočila.


Tokrat se bo praznovanje dogajalo točno na najkrajšo noč v letu,

v času poletnega solsticija v četrtek 20.6. ob 21.00 uri.

SPOMINI NA NAŠA POTOVANJA V DAMANHUR od 2018 - 2022


   Program Bali Women Spirit

je namenjen majhni butični skupini žensk do max. 12 oseb vključno z nama, ki sva spremljevalki na poti. Ravno ta butičnost je najin adut in posebnost tega potovanja glede vseh namestitev, organizacije prevozov in izletov ter možnosti sprotnega dogovarjanja glede raznih dodatnih terminov

(masaže, meditacije, kuharski tečaj, snorklanje, ..)

Potujemo v času deževne dobe (traja od nov.-aprila), zato je ploha možna vsak dan. Temu primerno sproti prilagajamo program. Vendar brez panike, tudi dežek včasih paše.

Temperature v tem času so med 25 stopinj (nočna) in 30 (dnevna), zavidljivih 28 stopinj ima tudi morje. Tudi voda v bazenih je precej topla in

primerna za nočno kopanje.

Program Bali Women Spirit te popelje v doživljanje barvitosti narave in raziskovanje več otokov Indonezije (Bali-Nusa Lembongan-Nusa Penida). 

V času našega potovanja ni glavne sezone.

Del tvojega razvajanja so tudi namestitve v katerih boš bivala 12 noči.

Izbrali sva privatne vile višjega cenovnega reda z zajtrkom. Vse imajo tudi bazen, nastanjene ste v dvoposteljnih sobah.

Omeniti velja tudi letalski transfer, ki je izbran tako, da ni daljšega čakanja na letališčih (zgolj 3- 4 ure). 

Nad indonezijsko hrano boš navdušena. 

Sadje dobiš na vsakem koraku, torej mango, kokos, papajo, dragon fruit, jack fruit.